Vårt eget finsnickeri

Specialtillverkade snickeridetaljer efter dina önskemål

Specialtillverkade snickeridetaljer efter dina önskemål

Kontakta oss
Bild Lösning

I vårt finsnickeri skräddarsyr vi hantverk med hållbarhet i fokus.

Välkommen till Göfast Gruppens eget finsnickeri, där vårt team av skickliga finsnickare erbjuder snickerilösningar av högsta kvalitet. Med en kombination av erfarenhet och kreativitet skapar vi skräddarsydda snickerilösningar med hållbarhet i åtanke. I vår välutrustade snickeriverkstad arbetar finsnickare med lång erfarenhet och genuin känsla för hantverk och personlig service. Bland våra kunder finns såväl större som mindre fastighetsbolag, förvaltare och kollegor i byggbranschen.

Hur vi arbetar i vårt finsnickeri

I vårt eget finsnickeri omvandlar vi visioner till verklighet. Sedan 1999 har vi specialtillverkat allt från fönsterbågar till paneler, dörrpartier, nya dörrar, fotlister, inredningar, receptionsdiskar samt mycket mer. Vi arbetar i allt från K-märkta hus till kommersiella lokaler. Våra finsnickare har alltid miljön i åtanke och mycket av materialet är återbrukat. Vi reparerar, restaurerar och bygger nytt – alltid på ett kostnadseffektivt och klimatsmart sätt. Vår passion för hantverket garanterar att dina projekt slutförs i tid, med högsta kvalitet och resultat som talar för sig själva. Vi är stolta över vårt finsnickeri och använder det mycket i alla typer av projekt. Istället för att köpa nytt kan vi reparera eller tillverka nya delar. Det är både kostnadseffektivt och snällt mot miljön.
  • Restaurering
  • Reparation
  • Nytillverkning
  • Specialtillverkning

REFERENSER

Läs mer om några av våra tidigare projekt

Receptionsdisk till kontor & kundmottagning

Vad är det första du ser när du går in på en kundmottagning? En av de första sakerna är säkerligen receptionsdisken. Vid utformningen av en receptionsdisk finns det flera parametrar att tänka på, bland annat arbetsmiljö för medarbetaren, funktion för syftet (mötet) och estetisk design som passar in i lokalen.

En av våra kunder hade under flera år renoverat sitt huvudkontor och behövde inför inflyttningen i de nyrenoverade lokalerna en funktionell och bra receptionsdisk. Kunden i fråga beställde en välanpassad receptionsdisk som vårt finsnickeri byggde enligt kundens önskemål. Arbetet utfördes i Göfast Gruppens eget finsnickeri på Ringön där disken tillverkades och sprutmålades. Montage utfördes på plats hos kunden.

Vad: Receptionsdisk till en kunds kontor & kundmottagning

När: Hösten 2023

Läs mer

Snickeridetaljer, reparation och renovering

Ett vanligt uppdrag för Göfast Gruppens Snickeri är reparationer och renoveringar av dörrar, fönster, fönsterkarmar, köksluckor etc. Vi har även sprutlackering och gör arbetet från start till mål. Anledningarna till att renovera istället för att köpa nytt kan vara flera. Det kan vara mer kostnadseffektivt att reparera istället för att köpa nytt, i andra fall vill kunden av hållbarhetsskäl reparera istället för att köpa nytt, och i vissa fall går det helt enkelt inte att hitta nya produkter i samma stil.

 

I detta uppdrag handlade det om ett par äldre, mycket slitna, dörrar som renoverades och målades.

Vad: Snickeridetaljer, reparation och renovering

Läs mer

Tillverkning av delar i äldre stil

Vid en ambitiös helrenovering av en fastighet har Göfast Gruppens Snickeri tillverkat detaljer i en för byggnaden tidsenlig stil. Bland annat har Snickeriet tillverkat räcke till trappa utomhus där tillverkning och grundmålning har skett på Snickeriet på Ringön och slutlig målning sker efter montering. Ett väldigt spännande projekt där hantverket har fått komma fram på riktigt.

Kund: Kund i Göteborgsområdet

Vad: Snickeridetaljer vid helrenovering av en fastighet

När: 2023

Läs mer
KONTAKT

Vill du veta mer om hur vi arbetar i vårt finsnickeri?

Kontakta mig nedan eller fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!
Niklas Millberg
VD
Hör av dig så kan vi se hur vi kan arbeta tillsammas.
Du kan också fylla i dina kontatkuppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.