Din partner inom elservice i Göteborg med omnejd

Elservice som framtidssäkrar din verksamhet

Elservice som framtidssäkrar din verksamhet

Kontakta oss
Bild Lösning

Elservice med omsorg för framtiden.

När du anlitar Göfast Gruppen får du inte bara hjälp av erfarna och flexibla elektriker med god produktkännedom och en känsla för service. Du får funktionella, energismarta och kostnadseffektiva lösningar som möter dina behov och framtidssäkrar din verksamhet. Vi hjälper både offentliga och privata fastighetsägare med allt från mindre servicejobb till större projekt – alltid med kunden i fokus.

Nyinstallationer

Oavsett om du behöver installation av belysning, kraftsystem, ventilation eller laddsystem/laddboxar, så är våra auktoriserade elektriker och certifierade elinstallatörer redo att hjälpa dig med nästa projekt. Vi arbetar alltid nära dig för att kunna erbjuda lösningar som fyller dina behov.
  • Installation 
  • Rådgivning och slutbesiktning
  • Kompletta datanät
  • Frekvensstyrning

Anpassning av befintliga anläggningar

Göfast Gruppen är ditt förstahandsval när det gäller att förbättra och anpassa befintliga elektriska anläggningar. Oavsett om du behöver standardhöjningar, anpassningar, kontroll och mätning, eller föranmälan till kraftnätsbolag, har våra erfarna elektriker och elinstallatörer den kompetens och erfarenhet som krävs för att hantera dina projekt med precision – från start till besiktning.
  • Standardhöjningar
  • Anpassningar
  • Förbrukningsuppdelning
  • Kontroll och mätning
  • Centralbyten
  • Föranmälning till kraftnätsbolag

REFERENSER

Läs mer om några av våra tidigare projekt

Ramavtal för elservice hos Higab

Vad vore vår stad utan de byggnader som Higab äger och förvaltar? Feskekôrka, Ullevi och Stora Teatern för att nämna några. Hela 31 av husen är byggnadsminnen. Därför är vi extra stolta att vara ramavtalspartner och ha förtroendet att sedan 2021 utföra löpande Elservice Centralt i staden samt på flertalet arenor.

Arbetet i löpande elservice är allt från det lilla som behöver åtgärdas till större arbeten och omdragningar. Higabs fastighetsbestånd ställer höga krav på hantverket dådet är många olika typer av byggnader varav vissa är K-märkta. Göfast Gruppen arbetar för att snabbt kunna lösa alla problem med hög kvalitet.

Kund: Higab

Vad: Ramavtal Elservice

När: Löpande 2021-2025

Läs mer

Elinstallation vid nybyggnation av akvarier på Sjörfartsmuséet

Sjöfartsmuséet med det 62 meter höga sjömanstornet syns från större delen av älvstranden och är ett välbesökt museum i Göteborg.

2019-2022 renoverades Sjöfartsmuséet. Men passade då på att bygga om och bygga till vissa delar för att skapa möjligheter för större publikflöden, bättre tillgänglighet och förbättrad arbetsmiljö för personalen. I samband med detta flyttade akvarierna ut från muséet och in i en ny toppmodern anläggning under marknivån framför muséet.

Elektrikerna på Göfast Gruppen arbetade i detta stora projekt med flera olika delar. Bland annat installerade vi belysning i de stora akvarierna, tog fram styrskåpen till belysningen, utförde el-installationer i processanläggningen, kopplade in  frekvensstyrda pumpar och mer därtill. Ett roligt uppdrag för en välkänd byggnad där vi kunde visa vår kund bredden på vår kompetens.

Kund: Sjöfartsmuséet

Vad: Elinsallation vid nybyggnation av akvarier

När: 2022

Läs mer

Helrenovering av fastighet

Vid en ambitiös helrenovering av en fastighet sökte kunden en partner för arbetet. Göfast Gruppen fick uppdraget och har bland annat utfört alla elinstallationer, byte av el-centraler och apparater, samt installation av styrsystem. Arbetet har varit omfattande och stor vikt har lagts på att behålla så mycket av den äldre byggnadens känsla och samtidigt skapa något modernt med hög kvalitet. Ett väldigt spännande projekt där hantverket har fått komma fram på riktigt.

Kund: Kund i Göteborgsområdet

Vad: Helrenovering av fastighet

När: 2022-2023

Läs mer
KONTAKT

Vill du veta mer om våra tjänster inom elservice?

Kontakta mig nedan eller fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!
Hör av dig så kan vi se hur vi kan arbeta tillsammas.
Email
Email
Du kan också fylla i dina kontatkuppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.