Din partner inom byggservice i Göteborg med omnejd

Flexibel och trygg service efter dina önskemål

Flexibel och trygg service efter dina önskemål

Kontakta oss
Bild Lösning

På Göfast Gruppen handlar byggservice om mer än bara hantverksskicklighet.

Det handlar om att bygga långsiktiga relationer genom skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika förutsättningar och behov. Vi hjälper allt från offentliga och privata fastighetsägare till försäkringsbolag med service som ger kontinuitet, kontroll och kostnadseffektivitet i verksamheten. Med en kombination av flexibilitet och effektivitet ser vi till att varje projekt, stort som litet, avslutas med nöjdhet från din sida.

Lokalanpassning

Oavsett om det handlar om en offentlig miljö, lägenheter, eller någon annan typ av lokal står vi redo att förvandla ett befintligt rum till något vackert och funktionellt. Vi har den erfarenhet det krävs för att skapa lösningar där människor kan bo, arbeta och trivas under många år. Med vår expertis kan vi ta oss an alla slags lokalanpassningar.
  • Ombyggnationer
  • Specialtillverkning av interiörer
  • Lokalanpassningar

Renovering och ombyggnation

Göfast Gruppen är din partner för alla typer av ombyggnationer. Med djup erfarenhet inom byggnation är vi redo att hjälpa till med allt från mindre justeringar till större omstruktureringar. Vi är vana att arbeta i offentliga fastigheter, äldre och K-märkta hus, hyresrätter och bostadsrätter – där vi arbetar med allt från entrépartier till takrenovering, balkongrenovering, dörr och fönsterbyten till omstrukturering av utomhusområden och förändringar av planlösningar. Vårt samkörda byggteam utför varje uppdrag utifrån dina önskemål och behov.
  • Reparation, brand- och vattenskador, 
  • Omstrukturering och förändring av planlösning
  • Tillgänglighetsanpassning
  • Fasadarbeten

REFERENSER

Läs mer om några av våra tidigare projekt

Ramavtal för byggservice hos Bostads AB Poseidon

Poseidon har över 28.000 lägenheter och var 10:e göteborgare bor i en Poseidon-lägenhet. Vi är ordentligt stolta över att ha förtroendet att sedan 2021 utföra löpande byggservice för Poseidon i områdena Centrum och Öster med drygt 9.000 lägenheter och över 45.000 kvadratmeter lokaler.

 

Arbetet i löpande byggservice är allt från det lilla som behöver åtgärdas i lägenheter och lokaler till större vattenskador, brandsaneringar och i vissa fall ombyggnationer. Då arbetet är varierande och heltäckande kan det ibland behövas underentreprenörer och där har Göfast Gruppen ett brett kontaktnät för att snabbt kunna lösa alla problem med hög kvalitet.

Kund: Bostads AB Poseidon

Vad: Ramavtal Byggservice

När: Löpande 2021-2025

Läs mer

Ramavtal för byggservice hos Bostadsbolaget

1988 var Bostadsbolaget vår första kund och relationen är därmed lika gammal som Göfast Gruppen, 35 år! Bostadsbolaget är en av Göteborgs största hyresvärdar och genom åren har uppdragen och ramavtalen varierat. Lika glada som vi är över den långa relationen, lika stolta är vi för förtroendet att sedan 2021 ha ramavtalet för Byggservice i två av Bostadsbolagets områden där vi utför byggservice för drygt 8.000 lägenheter och Bostadsbolagets lokaler i områdena.

Arbetet i löpande byggservice är allt från det lilla som behöver åtgärdas i lägenheter till större vattenskador, brandsaneringar och i vissa fall ombyggnationer. Då arbetet är varierande och heltäckande kan det ibland behövs underentreprenörer och där har Göfast Gruppen ett brett kontaktnät för att snabbt kunna lösa alla problem med hög kvalitet.

Kund: Bostadsbolaget

Vad: Ramavtal Byggservice

När: Löpande 2021-2025

Läs mer

Ramavtal för byggservice hos Higab

Vad vore vår stad utan de byggnader som Higab äger och förvaltar? Feskekôrka, Ullevi och Stora Teatern för att nämna några. Hela 31 av husen är byggnadsminnen. Därför är vi extra stolta att vara ramavtalspartner och ha förtroendet att sedan 2020 utföra löpande Byggservice i Higabs fastighetsbestånd Centralt i staden samt på flertalet arenor.

 

Arbetet i löpande byggservice är allt från det lilla som behöver åtgärdas till större renoveringar. Higabs fastighetsbestånd ställer höga krav på hantverket då det är många olika typer av byggnader varav vissa är K-märkta. Då arbetet är varierande och heltäckande kan det ibland behövas underentreprenörer och där har Göfast Gruppen ett brett kontaktnät för att snabbt kunna lösa alla problem med hög kvalitet.

Kund: Higab

Vad: Ramavtal Byggservice

När: Löpande 2020-2024

Läs mer
KONTAKT

Vill du veta mer om våra tjänster inom byggservice?

Kontakta mig nedan eller fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!
Hör av dig så kan vi se hur vi kan arbeta tillsammas.
Email
Email
Du kan också fylla i dina kontatkuppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.